NARUDŽBE SA BESPLATNOM DOSTAVOM
DISKRETNO PAKIRANJE
podrška uživo

Generički Stromectol

Ivermectin

stromectol

Parazitske bolesti predstavljaju zdravstveni problem koji je proširen diljem svijeta. Paraziti u tijelu čovjeka kradu hranjive tvari, a izbacuju toksični otpad te tako stvaraju potencijalno ozbiljne probleme.

U organizam ulaze pretežito kontaminiranom hranom i vodom, a također i kroz kožu, dišni sustav, seksualnim odnosom, preko insekata, loše higijene, pa čak i prekomjernim unosom šećera.

Rating: 4.8

Paket 3mg
Paket
Cijena
Per tablet
Kupi
3mg × 8 tablets
HRK 232.35
HRK 29.04
3mg × 14 tablets
HRK 361.61
HRK 25.83
3mg × 20 tablets
HRK 452.09
HRK 22.60
3mg × 30 tablets
HRK 629.83
HRK 20.99

Što je Generički Stromectol

Stromectol je jako uspješan lijek protiv parazita. Uništava određene parazitske organizme u tijelu čovjeka te liječi infekcije koje isti uzrokuju. Djeluje na bazi ivermektina kojim su se prvenstveno liječile svinje, goveda, konji i ovce, a od  1997. lijek se koristi i za ljudsku upotrebu.

Ivermektin je snažan aktivni sastojak Generičkog Stromectola koji se koristi za liječenje raznih vrsta parazitskih zaraza.

stromectol

Koja je cijena Stromectola

Pakiranja, kao i cijene ovog proizvoda postoje u raznim varijantama. Stromectol možete kupiti bez recepta u dozi od 3mg ili 12mg aktivnog sastojka ivermiktina. Što se tiče pakiranja, možete kupiti proizvod koji sadrži 8, 14, 20, 30, ili 40 tableta Generičkog Stromectola od 3mg.

Ako želite kupiti jaču dozu, pakiranja od 12mg dolaze u varijanti od 10, 20, 30, ili 40 tableta. Cijena proizvoda je isplativija što je veće pakiranje koje odlučite kupiti. Za najmanje pakiranje od 8 tableta x 3mg lijeka izdvojit ćete oko 30€, odnosno oko 3, 80€ po tableti, dok ćete najveće platiti oko 100€, tj. oko 2,50€ po tableti.

Što se tiče jače doze, najmanje pakiranje možete kupiti za oko 46€, ili oko 4,60€ po tableti, a najveće za nekih 135€, odnosno oko 3, 30€ po tableti.

Gdje kupiti Stromectol u Hrvatskoj bez recepta preko online prodaje

Stromectol možete kupiti online putem bez recepta na našoj stranici ed-hrvatski.com. Internet trgovina naspram kupovine u ljekarni uvjerljivo pobjeđuje po broju prednosti.

Najveća prednost online kupnje je privatnost koju pruža. Dok prilikom kupovine preparata u obližnjoj ljekarni bivate izloženi nelagodnim razgovorima s ljekarnicima te prisutnosti drugih ljudi, online kupovinu obavljate iz udobnosti vlastitog doma, bez osjećaja neprijatnosti i nelagode.

Umjesto izlaska iz kuće, gubljenja vremena u prometu te u čekaonici kod liječnika koji vam treba prepisati recept, Stromectol možete kupiti bez recepta i zaobići sve navedene gnjavaže.

Također, cijene proizvoda putem internet kupovine su znatno povoljnije od istih u ljekarnama. Internet stranice često nude proizvode na popustima te se stoga kupnja ovom metodom itekako više isplati.

Dostava se vrši jako brzo te ćete vaš proizvod dobiti pred vratima u ekspresnom roku i bez oznake na paketu.

Na što pripaziti prije uzimanja Generičkog Stromectola

Prije nego li se odlučite kupiti ovaj preparat, preporučujemo da se posavjetujete sa liječnikom. Napomenite ukoliko imate astmu, bolest jetre, neobičnu ili alergijsku reakciju na ivermektin ili druge lijekove, namirnice, boje ili konzervanse, te ukoliko ste trudni ili dojite.

Također, može doći do negativne reakcije ukoliko uz Generički Stromectol uzimate lijekove za liječenje i sprječavanje stvaranja krvnih ugrušaka, poput varfarina.

Kako uzimati i gdje čuvati Stromectol

Stromectol se uzima oralno uz čašu vode. Tableta se uzima na prazan stomak, i to minimalno 30 minuta prije jela ili 2 sata nakon jela. Ne uzimajte Generički Stromectol uz jelo. Pijte tablete u redovitim intervalima te završite terapiju do kraja i ako se osjećate bolje.

Ne preskačite doze. U slučaju da zaboravite uzeti dozu na vrijeme, uzmite je čim se sjetite. Ako se već bliži vrijeme za sljedeću dozu, uzmite samo nju. Ukoliko dođe do predoziranja, što prije potražite liječničku pomoć.

Generički Stromectol čuvajte na temperaturi ispod 30°C. Držite van dohvata djece, a ukoliko je preparatu istekao rok trajanja, bacite neupotrebljeni lijek.

Nakon što završite s tretmanom, otiđite kod liječnika kako biste se uvjerili da je infekcija zaista prošla. Ukoliko bude potrebno, terapija će vam biti ponovno prepisana. Konzultirajte se sa svojim liječnikom u vezi neprolaska ili pogoršanja simptoma infekcije.

Potencijalne nuspojave nakon uzimanja Stromectola

Kao i kod svakih lijekova, tako i nakon konzumiranja Generičkog Stromectola postoji mogućnost od neželjenih nuspojava. Iako su neke od njih blage i ne zahtijevaju liječničku intervenciju, druge su pak ozbiljnije te se u njihovom slučaju sugerira što žurniji odlazak liječniku. Neke od potencijalno opasnih nuspojava su:

 • alergijske reakcije poput osipa na koži ili svrbeža, oticanje lica, usana ili jezika
 • problemi s disanjem
 • promjene u vidu
 • bol u prsima
 • zbunjenost
 • bol u očima, oteklina, crvenilo
 • brza, nepravilna srčana frekvencija
 • osjećaj vrtoglavice, nesvjestica
 • groznica
 • crvenilo, ljuštenje kože, uključujući unutar usta
 • napadaji
 • nekontrolirano mokrenje i pražnjenje crijeva
 • neobična oteklina
 • slabost i umor

S druge strane, blage nuspojave koje se savjetuje prijaviti liječniku eventualno u slučaju kontinuiranosti te otežavanja svakodnevnog života su:

 • zatvor, proljev
 • glavobolja
 • bolovi u zglobovima ili mišićima
 • gubitak apetita
 • mučnina, povraćanje
 • bol u želucu
 • otečene žlijezde na vratu, pazuhu ili preponama
 • tremor

Vjerojatno ste nekad čuli za onu staru: “Čistoća je pola zdravlja”, a u ovom slučaju je itekako ispravna. Kako biste uvelike smanjili mogućnost zaraze parazitom, prakticirajte zdrave higijenske navike. Često perite ruke, očistite prostor ispod i oko noktiju te se često tuširajte. Mijenjajte i perite posteljinu često, a donje rublje na dnevnoj bazi. Učestalo čistite WC školjku te podove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *