NARUDŽBE SA BESPLATNOM DOSTAVOM
DISKRETNO PAKIRANJE
podrška uživo

Kamagra Oral Jelly

Gel za potenciju Kamagra Oral Jelly

kamagra oral jelly

U prirodi svakog čovjeka urođena je potreba da bude najbolji. Kada se na to nadoda i potreba za produženjem rase odnosno za nalaženjem partnerice, postaje jasno zašto su muškarci tisućljećima unazad tragali za savršenim lijekom za potenciju.

Od tog trenutka, pa do danas, medicinski napredak je konstantan, a svakako najveće je otkriće pilula Viagre i utjecaj njenog aktivnog sastojka sildenafil u tretiranju problema s erekcijom.

kamagra oral jelly

No za razliku od konkurencije, Kamagra Oral Jelly jednostavan je za upotrebu, a znatno se brže apsorbira, što znači da su potrebne manje doze za isti rezultat. A taj rezultat je nevjerojatan!mg

Kamagra Oral Jelly sadrži iste sastojke kao i , pa se kao takav pokazao izuzetno popularan u Europi, a od sada moguće ga je kupiti online i u Hrvatskoj. Kamagru Oral Jelly možete kupiti bez recepta, a pošiljka Vam dolazi na kućnu adresu u diskretnoj pošiljci.

Bilo da imate poteškoća s potencijom ili jednostavno želite iznenaditi svoju partnericu i prirediti joj nezaboravnu noć, Kamagra Oral Jelly je pravi izbor. Pristupačna cijena i laka online kupovina bez recepta čini Kamagru gel izuzetno popularnim sredstvom za potenciju. Nikad nije bilo lakše omogućiti voljenoj osobi noć koju neće zaboraviti!

Rating: 4.9

Paket 100mg
Paket
Cijena
Per item
Kupi
100mg × 10 jellies
HRK 419.78
HRK 41.98
100mg × 20 jellies
HRK 769.89
HRK 38.49
100mg × 30 jellies
HRK 1049.98
HRK 35.00
100mg × 50 jellies
HRK 1575.14
HRK 31.50
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava
100mg × 70 jellies
HRK 1960.27
HRK 28.00
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava
100mg × 90 jellies
HRK 2205.34
HRK 24.50
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava

Što je Kamagra Oral Jelly i kako se koristi?

Kamagra Oral Jelly je gel za potenciju čiji je glavni aktivni sastojak sildenafil u obliku citrata.

Najveća razlika Kamagra Oral Jelly-a od sličnih preparata je upravo u njegovoj strukturi. Kamagra Oral Jelly uzima se oralno i otapa na jeziku, a njegovo djelovanje može se osjetiti već nakon 15-25 minuta.

Naravno, ne morate ga uzeti u tom vremenskom intervalu – može se uzeti i do četiri sata prije seksualnog odnosa, i dalje će pružati jednako dobre rezultate.

To ipak ne znači da nakon tih četiri sata on potpuno izlazi iz organizma. Mnogi korisnici su prijavili da osjećaju djelovanje Kamagra preparata i više sati nakon uzimanja. Upravo iz tog razloga nikako ne bi trebalo uzimati više od jedne kesice Kamagra gela unutar 24 sata.

Također, jedno pakiranje Kamagra Oral Jelly-a sadrži više manjih paketića gela, a to ga čini jednim od povoljnijih sredstava za potenciju koje možete kupiti po toj cijeni!

Kako funkcionira Kamagra Oral Jelly?

Sildenafil citrat, aktivni sastojak Kamagra gela, dokazani je lijek za erektilnu disfunkciju koji regulira protok krvi u penis. Na tržištu je od 1998. te su razne studije dokazale njegovu sposobnost liječenja seksualne disfunkcije kod muškaraca.

Sildenafil utječe na potenciju tako što širi i opušta krvne žile u tijelu, a naročito u genitalnom dijelu. Tako će u prisustvu seksualnog uzbuđenja, vaše erekcije biti čvršće i dugotrajnije, a užitak u seksu Vas i Vašeg partnera veći!

Gdje kupiti u Hrvatskoj i po kojoj cijeni?

Nažalost, u Hrvatskoj se Kamagra Oral Jelly ne može lako kupiti u ljekarnama. Postoje preprodavači koji prodaju Kamagra gel osobno, međutim to je loš izbor budući da vam nitko ne garantira privatnost, niti kvalitetu tog proizvoda, a cijenu određuju prodavači na licu mjesta.

Srećom, Kamagru Oral Jelly možete kupiti u online ljekarnama bez recepta, a prodaja se vrši na siguran i brz način i to po povoljnim cijenama.

Online kupovina Kamagre Oral Jelly

Jedna od velikih prednosti Kamagre Oral Jelly je što ga možete vrlo lako kupiti online, što je u današnje doba izuzetno važno. Nema potrebe za traženjem prodavaonice niti za dugotrajnim stajanjima u redu – online ljekarne nam omogućuju da proizvod kupimo jednostavnije, brže te po povoljnijoj cijeni.

Kupovina Kamagra gela ili sličnih proizvoda mnogim korisnicima može predstavljati problem i stvarati neugodnost, pogotovo ako se radi o manjoj sredini ili nekoj poznatijoj ličnosti.

Online prodaja eliminira mogućnost da itko zadire u vašu privatnost jer se proizvod dostavlja u zatvorenoj kutiji bez ikakve oznake ili natpisa na njoj. Nećete morati brinuti o neprijatnom razgovoru sa djelatnicom u ljekarni, ili o tome da li ćete sresti nekog poznanika – nitko neće znati za vašu narudžbu.

Još jedna prednost kupovine ovog lijeka preko interneta je i činjenica da ga možete naručiti i bez recepta, a na vašu adresu će stići u najkraćem vremenskom roku. To znači da nećete morati obilaziti brojne doktore u potrazi za receptom, a potom i odlaziti od ljekarne do ljekarne kako biste našli gdje kupiti preparat. U svega par klikova, bez recepta, u kratkom roku možete doći do svog primjerka Kamagra Oral Jelly-a.

Što se tiče cijene Kamagra Oral Jelly pakiranja, ona ovisi o broju kesica gela od 100 mg. Na primjer, cijena pakiranja od 10 kesica gela je oko 55 eura, odnosno 5.5 eura po gelu, dok je cijena velikog pakiranja od 90 kesica gela oko 290 eura, odnosno malo više od 3 eura po gelu. Što je veće pakiranje, to je cijena po jednom gelu od 100 mg niža.

Različiti okusi Kamagre Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly dolazi u čak 21 različitih okusa gela. To znači da svaka kutijica Kamagra gela sadrži nešto što će Vam se svidjeti. Ti okusi su ananas, naranča, jagoda, vanilija, banana, crna ribizla, butterscotch, menta, ruža, mango, limun, trešnja, čokolada, lubenica, guava, liči, malina, zelena jabuka, smokva, karamela, kivi.

Doziranje i nuspojave Kamagre Oral Jelly

Sigurna, preporučena doza preparata je jedan paketić (100 mg) dnevno. Ova doza se nikako ne smije prekoračiti, a ako ste uzeli više nego što je propisano, potrebno je odmah kontaktirati hitnu pomoć. Lijek uvijek treba piti uz čašu vode, te izbjegavati obilna ili masna jela i alkohol ukoliko namjeravate koristiti Kamagru, budući da isti oslabljuju djelovanje.

Najčešće nuspojave, koje ne zahtijevaju hitnu medicinsku intervenciju su:

 • Glavobolja
 • Začepljen nos ili curenje iz nosa
 • Crvenilo u licu
 • Stomačne tegobe

S druge strane, ukoliko osjetite neke od sljedećih nuspojava, obavezno kontaktirajte svog doktora:

 • Alergijske reakcije kao što su osip, svrab, koprivnjača, otjecanje lica, usana ili jezika
 • Problemi sa disanjem
 • Problemi sa sluhom
 • Problemi sa vidom, zamagljeni vid. Nemogućnost razlikovanja plave i zelene boje
 • Bol u grudima
 • Brz, nepravilan rad srca
 • Za muškarce – prolongirana ili bolna erekcija (koja traje duže od 4 sata)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *