NARUDŽBE SA BESPLATNOM DOSTAVOM
DISKRETNO PAKIRANJE
podrška uživo

Kamagra Oral Jelly

Sildenafil Citrate

kamagra oral jelly

Sve što trebate znati o ovom inovativnom preparatu

U prirodi svakog čovjeka urođena je potreba da bude najbolji. Kada se na to nadoda i potreba za produženjem rase odnosno za nalaženjem partnerke, postaje jasno zašto su muškarci tisućljećima unazad tragali za savršenim lijekom za potenciju.

Jedan od prvih spomena afrodizijaka i poboljšanja seksualne funkcije u povijesnoj literaturi potječe još iz vremena antičke Grčke i Rima. Tada se vjerovalo da nošenje talismana sa genitalijama pijetla ili jarca poboljšava muški libido. U povijesnoj literaturi možemo naći i mnoga druga, prilično neobična vjerovanja i  „lijekove“ za potenciju, međutim 19. stoljeće donosi bitna medicinska otkrića na ovom polju.

kamagra oral jelly

Od tog trenutka, pa do danas, medicinski napredak je konstantan, a svakako najveće je otkriće pilula Viagre i utjecaj njenog aktivnog sastojka sildenafil u tretiranju problema sa erekcijom. Kamagra Oral Jelly sadrži iste sastojke kao i konkurent znatno više cijene, Viagra, pa se kao takav pokazao izuzetno popularan u Europi i Hrvatskoj. S obzirom na to da je u formi gela, Kamagra se znatno brže apsorbira u krvotok, te su potrebne manje doze za isti rezultat. A taj rezultat je nevjerojatan!

Rating: 4.9

Paket 100mg
Paket
Cijena
Per item
Kupi
100mg × 10 jellies
HRK 375.11
HRK 37.51
100mg × 20 jellies
HRK 687.97
HRK 34.40
100mg × 30 jellies
HRK 938.25
HRK 31.27
100mg × 50 jellies
HRK 1407.53
HRK 28.15
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava
100mg × 70 jellies
HRK 1751.68
HRK 25.02
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava
100mg × 90 jellies
HRK 1970.67
HRK 21.90
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava
Besplatna Međunarodna Neregistrirana Pošta dostava

Šta je Kamagra gel i kako se uzima?

Kamagra Oral Jelly je preparat za potenciju čiji je aktivni sastojak sildenafil citrat. Najbitnija razlika ovog revolucionarnog sredstva od sličnih preparata je upravo u njegovoj strukturi. Naime, jedna kutijica preparata Kamagra Gel sadrži više kesica gela. Upravo ta struktura želatine značajno ubrzava njeno djelovanje te apsorpciju u tijelo.

Nakon uzimanja Kamagra gela, efekti se mogu osetiti vrlo brzo, za 15-25 minuta. Naravno, ne morate ga uzeti u tom vremenskom intervalu – može se uzeti i do četiri sata prije seksualnog odnosa, i dalje će pružati jednako dobre rezultate.

To ipak ne znači da nakon tih četiri sata on potpuno izlazi iz organizma. Mnogi korisnici su prijavili da osjećaju djelovanje Kamagra preparata i više sati nakon uzimanja. Upravo iz tog razloga nikako ne bi trebalo uzimati više od jedne kesice Kamagra gela unutar 24 sata.

Kako funkcionira Kamagra Oral Jelly?

Sildenafil citrat, aktivni sastojak Kamagra gela, dokazani je lijek za erektilnu disfunkciju koji regulira protok krvi u penis. Na tržištu je od 1998. te su razne studije dokazale njegovu sposobnost liječenja seksualne disfunkcije kod muškaraca. Sildenafil utječe na potenciju tako što širi i opušta krvne žile širom tijela, a naročito u genitalnom dijelu. Na ovaj način se postiže se znatno jači krvotok, koji dalje, uz neophodno prisustvo seksualne stimulacije, dovodi do erekcije.

Doziranje i nuspojave

Sigurna, preporučena doza preparata je jedna kesica (100mg) dnevno. Ova doza se nikako ne smije prekoračiti, a ako ste uzeli više nego što je propisano, potrebno je odmah kontaktirati hitnu pomoć. Lijek uvijek treba piti uz čašu vode, te izbegavati obilna ili masna jela i alkohol ukoliko namjeravate koristiti Kamagru, budući da isti oslabljuju djelovanje.

Najčešće nuspojave, koje ne zahtjevaju hitnu medicinsku intervenciju su:

 • Glavobolja
 • Začepljen nos ili curenje iz nosa
 • Crvenilo u licu
 • Stomačne tegobe

Sa druge strane, ukoliko osjetite neke od sljedećih nuspojava, obavezno kontaktirajte svog doktora:

 • Alergijske reakcije kao što su osip, svrab, koprivnjača, otjecanje lica, usana ili jezika
 • Problemi sa disanjem
 • Problemi sa sluhom
 • Problemi sa vidom, zamagljeni vid. Nemogućnost razlikovanja plave i zelene boje
 • Bol u grudima
 • Brz, nepravilan rad srca
 • Za muškarce – prolongirana ili bolna erekcija (koja traje duže od 4 sata)

Gdje kupiti Kamagra gel?

Ovaj preparat se u Hrvatskoj ne može lako kupiti u ljekarnama. Postoje preprodavači koji prodaju Kamagra gel osobno, međutim to je loš izbor budući da vam nitko ne garantira privatnost niti kvalitetu tog proizvoda, a cijenu određuju prodavači na licu mjesta. Zato je, iz mnogo razloga, najbolje da se odlučite kupiti Kamagru online bez recepta.

Online kupovina

Jedna od velikih prednosti Kamagra Oral Jelly proizvoda je to što ga možete vrlo lako kupiti online putem, što je u današnje doba izuzetno važno. Nema potrebe za traženjem prodavaonice niti za dugotrajnim stajanjima u redu, a nema ni rizika od zaraze – online ljekarne nam omogućuju da proizvod kupimo jednostavnije, brže te po povoljnijoj cijeni.

Kupovina Kamagra gela ili sličnih proizvoda mnogim korisnicima može predstavljati problem i stvarati neugodnost, pogotovo ako se radi o manjoj sredini ili nekoj poznatijoj ličnosti. Online prodaja eliminira mogućnost da itko zadire u vašu privatnost jer se proizvod dostavlja u zatvorenoj kutiji bez ikakve oznake ili natpisa na njoj. Nećete morati brinuti o neprijatnom razgovoru sa djelatnicom u ljekarni, ili o tome da li ćete sresti nekog poznanika – nitko neće znati za vašu narudžbu.

Još jedna prednost kupovine ovog lijeka preko interneta je i činjenica da ga možete naručiti i bez recepta, a na vašu adresu će stići u najkraćem vremenskom roku. To znači da nećete morati obilaziti brojne doktore u potrazi za receptom, a potom i odlaziti od ljekarne do ljekarne kako biste našli gdje kupiti preparat. U svega par klikova, bez recepta, možete imati lijek koji će vam vrlo brzo biti dostavljen.

Što se tiče cijene Kamagra Oral Jelly pakiranja, ona ovisi o broju kesica gela od 100 mg. Na primjer, cijena pakiranja od 10 kesica gela je oko 55 eura, odnosno 5.5 eura po gelu, dok je cijena velikog pakiranja od 90 kesica gela oko 290 eura, odnosno malo više od 3 eura po gelu. Što je veće pakiranje, to je cijena po jednom gelu od 100 mg niža.

Okusi

Kamagra nudi gel od čak 21 arome koje se biraju nasumično za svaku narudžbu. To znači da svaka kutijica Kamagra preparata sadrži kesice gela različitih, nasumično odabranih okusa. Ti okusi su ananas, naranča, jagoda, vanilija, banana, crna ribizla, butterscotch, menta, ruža, mango, limun, trešnja, čokolada, lubenica, guava, liči, malina, zelena jabuka, smokva, karamela, kivi.

Bilo da imate poteškoća sa potencijom ili jednostavno želite iznenaditi svoju partnerku i prirediti joj nezaboravnu noć, Kamagra Oral Jelly je pravi izbor. Pristupačna cijena, od 3 do 5 eura po kesici gela od 100 mg (u zavisnosti od broja kesica u kutijici), kao i laka online kupovina bez recepta dovela je do toga da je Kamagra za vrlo kratko vrijeme postala izuzetno popularna u Hrvatskoj i diljem svijeta. Nikad nije bilo lakše omogućiti voljenoj osobi noć koju neće zaboraviti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *